ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Είτε πρόκειται για μικρή ομάδα (π.χ. 6 ατόμων) είτε για ένα μεγάλο group (π.χ. 50 ατόμων) αναλαμβάνουμε τη μετακίνηση σε οποιοδήποτε προορισμό εντός ή εκτός Ελλάδας, τόσο για μονοήμερες όσο και για πολυήμερες εκδρομές με ασφάλεια ,άνεση και επαγγελματισμό.

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  Μίσθωση λεωφορείων και minibus για γάμους ,bachelor party ή βαπτίσεις. Σε μία, από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωή σας ,εξασφαλίζουμε για εσάς και τους καλεσμένους σας μια άνετη και ασφαλή μετακίνηση σε οποιαδήποτε προορισμό. Αυτή την ξεχωριστή ημέρα ,όπου η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά ,εντυπωσιάστε τους προσκεκλημένους σας οργανώνοντας τη μεταφορά τους στον χώρο της επιλογή σας χωρίς το άγχος της οδήγησης και τις βραδινής επιστροφής.

   ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

   Για μια απλή εκπαιδευτική δραστηριότητα –επίσκεψη εντός του ωραρίου του σχολείου ή για μια πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε οποιοδήποτε μέρος εντός ή εκτός Ελλάδας, σας προσφέρουμε λεωφορεία με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών /εκπαιδευτικών (Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου ,Άδεια κυκλοφορίας τουριστικού λεωφορείου Δ.Χ, ζώνες ασφαλείας κτλ.). Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση του ταξιδίου από την αρχή μέχρι το τέλος (κράτηση ξενοδοχείων, εισιτηρίων πλοίων, κράτηση εισιτηρίων θεαμάτων κτλ) φροντίζοντας για την ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής και την αντιμετώπιση οποιουδήποτε απροόπτου.

    ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

    Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά αθλητικών ομάδων – συλλόγων. Τόσο για τη σημαντική ημέρα του αγώνα όσο και για την καθημερινή προπόνηση φροντίζουμε για την ασφαλή , άνετη και ξεκούραστη μεταφορά των αθλητών – προπονητών από και προς όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

     TRANSFERS

     Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς σε ιδιώτες ή εταιρικούς πελάτες από και προς οποιοδήποτε αεροδρόμιο ,λιμάνι ή ξενοδοχείο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αν είστε εκπρόσωπος τουριστικού γραφείου ,ταξιδιωτικός πράκτορας, αρχηγός group ή ομάδας τουριστών –επισκεπτών σας παρέχουμε την εγγύηση ότι η μεταφορά των πελατών σας ή των φιλοξενουμένων σας θα πραγματοποιηθεί ομαλά με ασφάλεια και συνέπεια

      ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

      Εμπιστευτείτε σε εμάς την καθημερινή μετακίνηση του προσωπικού σας από και προς τις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του προσωπικού ιδιωτικών ή δημόσιων οργανισμών ,μικρών ή μεγάλων εταιρειών για όσο διάστημα απαιτείται.

       ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

       Οργάνωση και σχεδιασμός ατομικών ή ομαδικών εκδρομών –ταξιδιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις κάθε πελάτη ξεχωριστά.

        ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

        • Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες εισερχόμενου τουρισμού στην Δυτική Ελλάδα. Εκπροσώπηση ταξιδιωτικών πρακτόρων ,υπηρεσίες μεταφοράς και διαμονής για μεμονωμένα άτομα και ομάδες ,οργανωμένες εκδρομές προκειμένου να προσφέρουμε την καλύτερη υποστήριξη στους συνεργάτες μας. Επισκεφθείτε το Μεσολόγγι, την Ιερή Πόλη με τη απαράμιλλη ομορφιά, τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο, την πατρίδα του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά ,την πόλη των πέντε πρωθυπουργών. Εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις και την εμπειρία μας αφήστε μας να οργανώσουμε τις περιηγήσεις σας (πολιτισμικές ,θρησκευτικές ,γαστρονομικές κ.τ.λ.) στην πόλη μας ή στην ευρύτερη περιοχή του νομού μας και να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς, υπηρεσίες υποδοχής, εκδρομές με επαγγελματίες ξεναγούς, διαμονή σε ξενοδοχεία , sight-seeing για μια αξέχαστη εμπειρία.